ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΥΝΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΡΑ

Ημερομηνία 10,11,12,13 Απριλίου | 6-8μμ
Τοποθεσία: Στο βιομηχανικό κτήριο της ΚοινΣΕπ “Μοδούσα”. Παππάδος Γέρας

Ο διεθνούς φήμης μουσικός Νίκος Τουλιάτος, στο πλαίσιο του προγράμματος “Restory: βιομηχανικές ιστορίες της Γέρας”, παραδίδει 4 Ανοιχτά Εργαστήρια Κρουστών (αυτοσχεδιασμός και ρυθμολογία) για κάθε ενδιαφερόμενο!

 

Είσοδος ελεύθερη
Απαραίτητη η κράτηση θέσης με μήνυμα στη σελίδα, στα τηλέφωνα 6985563114, 6981904022 ή στο e-mail: restory.yera@gmail.com

Προηγούμενη εμπειρία δεν είναι απαραίτητη, ωστόσο παρακαλείσθε κατά τη δήλωση συμμετοχής σας να αναφέρετε ιδιότητα ή τυχόν σχετικές μουσικές γνώσεις για την καλύτερη δυνατή διαμόρφωση του προγράμματος.

ΝΙΚΟΣ ΤΟΥΛΙΑΤΟΣ | ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
Ο Νίκος Τουλιάτος, αποτελεί έναν από τους πλέον καταξιωμένους διεθνώς Έλληνες μουσικούς της σύγχρονης και αυτoσχεδιαζόμενης μουσικής. Βασικός συνεργάτης για περισσότερο από 30 χρόνια των Θάνου Μικρούτσικου, Μίκη Θεοδωράκη, Γιάννη Μαρκόπουλου, Χρήστου Λεοντή κ.α. έχει συνεργαστεί διεθνώς με σημαντικούς ξένους μουσικούς , με εικαστικούς, καλλιτέχνες, χορευτές, ηθοποιούς, σκηνοθέτες Έλληνες και ξένους, έχει σκηνοθετήσει και παρουσιάσει παραστάσεις multi media στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει γράψει μουσική για ταινίες και θέατρο. Συμμετείχε σε μεγάλα διεθνή φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο. Mε προσωπική δισκογραφία που ξεπερνά τα 20 albums υπήρξε συνδημιουργός των ΙΣΚΡΑ – ΝΟΤΕS – ΚΑΡΜΑ – ΤΗΛΕΘΡΟΟΝ, δημιούργησε την ομάδα κρουστών ΗΧΟΔΡΑΣΗ με την οποία συμμετείχε σε παραγωγές ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το 1993 δημιούργησε μαζί με τον κόσμο την μεγαλύτερη ορχήστρα κρουστών (περίπου 30.000 άνθρωποι).
Τα τελευταία 20 χρόνια πρωτοπορεί στη χρησιμοποίηση διαφόρων αντικειμένων ως κρουστά όργανα καθώς επίσης και στα κρουστά ιδιοκατασκευής.
Το 2004 συμμετείχε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας με ομάδα 400 ατόμων εθελοντών τυμπανιστών και την ομάδα ΗΧΟΔΡΑΣΗ όπως και στην τελετή λήξης των αγώνων με ομάδα 30 μουσικών, χορευτών και ηθοποιών χρησιμοποιώντας αντικείμενα των αθλητών σαν κρουστά όργανα, σε δική του σύνθεση.